HEM     FAMILJEN     LÄNKAR     SLÄKTTRÄFFAR     KONTAKT     WEBMAIL (BIRGING.SE)     GÄSTBOK

  Senaste nytt

  • Hemsidan är på gång!
  • Släktträff i Håbol 18 juni

 

Google

   Kontakta Birging.se

 bilden är tagen med min mobilkamera på Korsstensholmen utanför Uddevalla en vacker julikväll 2005

Jag som har gjort sidan heter Johan Birging och bor i Uddevalla. Som du säkert förstår har jag använt mig av en mall för att göra hemsidan. Skulle inte förvåna mig om du kan hitta hemsidor som ser nästan lika dana ut, dock inte innehållsmässigt.

Vill du kontakt mig så har du adressen nedan. Eller varför inte skriva ett inlägg i gästboken som du hittar längst upp till höger.

Johan Birging
Uddevalla
0522-887 41 

Du kan också skriva ett inlägg i gästboken

Föredrar du att mejla mig så har jag gjort en adress som inte går till min egen mejl utan en adress som är mer en informationskanal för denna hemsida. jag läser av mejlen ofta och har gjort den för att skydda min egen adress från spam.

info [at] birging.se

  Om Birging

  • Birging är ett släktnamn som togs redan 1952 av fyra bröder. Namnet kommer från deras far som hette Olof Birger Carlsson och namnet Birging kommer följaktligen från namnet Birger. Vid en sökning på Eniro (2005-06-21) gav namnet 34 träffar. Många av dessa är samma personer och många finns inte med då de inte står för ett telefonabonnemang. Antalet med släktnamnet Birging torde dock ligga mellan 40-50 stycken.

 

Copyright ® 2005 Birging.se Hem          Familjen         Support        Services         Kontakt         Hjälp          FAQ
BIRGING.SE
 
WWW.BIRGING.SE