HEM     FAMILJEN     LÄNKAR     SLÄKTTRÄFFAR     KONTAKT     WEBMAIL (BIRGING.SE)     GÄSTBOK

  Senaste nytt

  • Hemsidan är klar!
  • Släktträff i Håbol 18 juni

   Välkommen till Birging.se

 

Bilder tagna på Gotland på vår semester 2005

Familjen Birging, ja det är inte en familj utan en hel släkt som heter Birging. jag kan inte så här utan vidare presentera hela släkten med namn och adress eftersom det omgärdas av ett regelverk som stavas PUL. Person uppgifts lagen som har till uppgift att skydda den personliga integriteten är ju bra och först efter att ha tillfrågat respektive familjegren så kan jag eventuellt presentera personerna.

Däremot kan jag skriva att Birging finns representerade i många delar av landet. Göteborg (jag nämner framsidan först!), Stockholm, Svartsjö, Lindesberg, Kopparberg, Husqvarna, Hällevadsholm och Uddevalla. (Hoppas jag inte har glömt någon)

Johan Birging

  Om Birging

  • Birging är ett släktnamn som togs redan 1952 av fyra bröder. Namnet kommer från deras far som hette Olof Birger Carlsson och namnet Birging kommer följaktligen från namnet Birger. Vid en sökning på Eniro (2005-06-21) gav namnet 34 träffar. Många av dessa är samma personer och många finns inte med då de inte står för ett telefonabonnemang. Antalet med släktnamnet Birging torde dock ligga mellan 40-50 stycken.

 

Copyright ® 2005 Birging.se Hem          Familjen         Support        Services         Kontakt         Hjälp          FAQ
BIRGING.SE
 WWW.BIRGING.SE